Zagrożenia biologiczne i chemiczne w małych zakładach gastronomicznych

Zagrożenia biologiczne i chemiczne w małych zakładach gastronomicznych / Lidia Zapór, Joanna Kowalska. – Warszawa: Centralny Instytut Ochrony Pracy - Państwowy Instytut Badawczy, 2010. – 41 s.: il. kolor.; 24 cm. Bibliogr. s. 22-23. ISBN 978-83-7373-093-9
Publikacja jest adresowana do pracodawców małych przedsiębiorstw gastronomicznych, którym ma ułatwić przeprowadzenie oceny ryzyka zawodowego w odniesieniu do szkodliwych czynników biologicznych i chemicznych. Zawiera listę kontrolną pomocną w przeprowadzeniu analizy ryzyka zawodowego i jego ograniczania.
Zamówienia realizuje księgarnia internetowa Centralnego Instytut Ochrony Pracy, dokument online: http://www.ciop.pl/310.html, data dostępu: 24.07.2011
$link = JURI::base().$_SERVER["REQUEST_URI"];
?>
Dodaj jako zakładke w Google
Dodaj jako zakładke w Ms Live
Dodaj jako zakładke w Facebook
Dodaj jako zakładke w Wykop
Dodaj jako zakładke w Gwar
Dodaj jako zakładke w Digg
Dodaj jako zakładke w Delicious
Dodaj jako zakładke w Reddit
Tweet