Usługi gastronomiczne - znaczenie i tendencje rozwoju

Usługi gastronomiczne - znaczenie i tendencje rozwoju

Usługi gastronomiczne - znaczenie i tendencje rozwoju / Ganna Levytska. –Warszawa: Wydawnictwo SGGW, 2011. – 210 s.: il.; 24 cm. Na s. tyt.: Monografia jest wynikiem obronionej na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW rozprawy doktorskiej autorki, realizowanej pod promotorstwem dr. hab. Wacława Laskowskiego. Bibliogr. s. 194-210. ISBN 978-83-7583-337-9

Publikacja dostępna online na stronie Katedry Organizacji i Ekonomiki Konsumpcji Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW: http://koek.sggw.pl/publikacje.htm

Źródło: Ganna Levytska, korespondencja nadesłana 03.04.2012

 

Dodaj jako zakładke w Google Dodaj jako zakładke w Ms Live Dodaj jako zakładke w Wykop Dodaj jako zakładke w Gwar Dodaj jako zakładke w Digg Dodaj jako zakładke w Delicious Dodaj jako zakładke w Reddit