Technologiczne projektowanie zakładów gastronomicznych

Technologiczne projektowanie zakładów gastronomicznych / pod red. Wiesławy Grzesińskiej; [aut. Beata Bilska, Wiesława Grzesińska, Marzena Tomaszewska]. – Warszawa: Wydawnictwo SGGW, 2012. – 186, [1] s.: il.; 24 cm. Bibliogr. s. 181-[187]. ISBN 978-83-7583-361-4
Funkcje pełnione przez zakłady gastronomiczne są różne, jednak zawsze zadaniem, jakie na nich spoczywa, jest pełne zaspokojenie żywieniowych potrzeb konsumentów na szeroki asortyment wyrobów najwyższej jakości i umożliwienie spożywania ich w estetycznych i higienicznych warunkach
● Spis treści: http://www.wydawnictwosggw.pl/index.php?s=karta_spis&id=641
Zamówienia realizuje księgarnia internetowa Wydawnictwa SGGW, dokument online: http://www.wydawnictwosggw.pl/index.php?s=karta_spis&id=641, data dostępu 21.09.2012
$link = JURI::base().$_SERVER["REQUEST_URI"];
?>
Dodaj jako zakładke w Google
Dodaj jako zakładke w Ms Live
Dodaj jako zakładke w Facebook
Dodaj jako zakładke w Wykop
Dodaj jako zakładke w Gwar
Dodaj jako zakładke w Digg
Dodaj jako zakładke w Delicious
Dodaj jako zakładke w Reddit
Tweet