Technologiczne projektowanie zakładów gastronomicznych

Technologiczne projektowanie zakładów gastronomicznych

Technologiczne projektowanie zakładów gastronomicznych / pod red. Wiesławy Grzesińskiej; [aut. Beata Bilska, Wiesława Grzesińska, Marzena Tomaszewska]. – Warszawa: Wydawnictwo SGGW, 2012. – 186, [1] s.: il.; 24 cm. Bibliogr. s. 181-[187]. ISBN 978-83-7583-361-4

Funkcje pełnione przez zakłady gastronomiczne są różne, jednak zawsze zadaniem, jakie na nich spoczywa, jest pełne zaspokojenie żywieniowych potrzeb konsumentów na szeroki asortyment wyrobów najwyższej jakości i umożliwienie spożywania ich w estetycznych i higienicznych warunkach
Spis treści: http://www.wydawnictwosggw.pl/index.php?s=karta_spis&id=641
Zamówienia realizuje księgarnia internetowa Wydawnictwa SGGW, dokument online: http://www.wydawnictwosggw.pl/index.php?s=karta_spis&id=641, data dostępu 21.09.2012

 

 

Dodaj jako zakładke w Google Dodaj jako zakładke w Ms Live Dodaj jako zakładke w Wykop Dodaj jako zakładke w Gwar Dodaj jako zakładke w Digg Dodaj jako zakładke w Delicious Dodaj jako zakładke w Reddit