Poradnik kelnera

Poradnik kelnera

Poradnik kelnera / Beata Jaracz, Halina Szpiłyk. – Krosno: Wydawnictwo i Handel Książkami „KaBe”, 2011. – 83 s.: il.; 21 cm. Dla osób pracujących w zawodzie kelnera a także dla uczniów szkół zawodowych. Bibliogr. s. 83. ISBN 978-83-62760-25-1

W książce zebrano wiadomości niezbędne do wykonywania zawodu kelnera. Książka jest adresowana do osób pracujących lub zamierzających pracować w tym zawodzie. Może być też pomocna uczniom odpowiednich szkół zawodowych.
Spis treści
Zamówienia realizuje internetowa Księgarnia Techniczna, data dostępu 25.02.2012

 

 

Dodaj jako zakładke w Google Dodaj jako zakładke w Ms Live Dodaj jako zakładke w Wykop Dodaj jako zakładke w Gwar Dodaj jako zakładke w Digg Dodaj jako zakładke w Delicious Dodaj jako zakładke w Reddit