Kuchnia Afryki Północnej

Kuchnia Afryki Północnej

Kuchnia Afryki Północnej / Roman Dawid Tauber; Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. – Poznań: Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii: Bogucki Wydawnictwo Naukowe, 2010. – 157 s.: il. kolor.; 25 cm. ISBN 978-83-88537-52-3 (WSHiG)

Zamówienia realizuje Alicja Sampara , dyrektor Biblioteki Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, ul. Nieszawska 18, 61-022 Poznań, tel./fax [+48] 61 871-15-45, biblioteka@wshig.poznan.pl

 

Dodaj jako zakładke w Google Dodaj jako zakładke w Ms Live Dodaj jako zakładke w Wykop Dodaj jako zakładke w Gwar Dodaj jako zakładke w Digg Dodaj jako zakładke w Delicious Dodaj jako zakładke w Reddit