Hotelarstwo, cz. 2

Hotelarstwocz2

Hotelarstwo, cz. 2: organizacja pracy, t. 2 / pod red. Beaty Sawickiej. Warszawa: Format-ab, 2013,– 224 s.; ISBN: 978-83-89184-48-1

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013. Autorki: Beata Sawicka, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Ewa Świstak, Beata Bilska, Monika Świątkowska
● Spis treści
Zamówienia realizuje księgarnia internetowa wydawnictwa Format-ab, data dostępu 07.04.2014

Dodaj jako zakładke w Google Dodaj jako zakładke w Ms Live Dodaj jako zakładke w Wykop Dodaj jako zakładke w Gwar Dodaj jako zakładke w Digg Dodaj jako zakładke w Delicious Dodaj jako zakładke w Reddit