Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego: technik organizacji usług gastronomicznych

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego: technik organizacji usług gastronomicznych

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego: technik organizacji usług gastronomicznych / Elżbieta Żochowska. Warszawa: Format ab, 2010, – 160 s.; ISBN: 978-83-89184-33-7


Zbiór zawiera 5 zestawów zadań, które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego (technik organizacji usług gastronomicznych). Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). Na końcu książki zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.

Spis treści.

Wstęp

1. Standard wymagań egzaminacyjnych dla zawodu;

2. Egzamin zawodowy (wyciąg z rozporządzenia men) ;

3. Suplement do dyplomu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe ;

4. Zestawy pytań testowych i zadań praktycznych;

5. Odpowiedzi do pytań testowych;

6. Rozwiązania zadań praktycznych;

7. Wymagania, które trzeba spełnić, aby przystąpić do egzaminu zawodowego;

Literatura;

Przydatne linki.

Zamówienia realizuje księgarnia internetowa wydawcy: http://www.format-ab.com.pl/index.php?cse=12&cmo=504&cbo=232, data dostępu 30.08.2010

 

 

 

Dodaj jako zakładke w Google Dodaj jako zakładke w Ms Live Dodaj jako zakładke w Wykop Dodaj jako zakładke w Gwar Dodaj jako zakładke w Digg Dodaj jako zakładke w Delicious Dodaj jako zakładke w Reddit