Zarządzanie jakością żywności – systemy, koncepcje, instrumenty

Zarządzanie jakością żywności – systemy, koncepcje, instrumenty

Zarządzanie jakością żywności: systemy, koncepcje, instrumenty / Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska. Warszawa: „Difin”, 2011,– 390 s.; ISBN: 978-83-7641-504-8

● Planowany termin ukazania się w sprzedaży: 4 października 2011 roku

Książka poświęcona jest jakości, w tym bezpieczeństwu żywności, z punktu widzenia problematyki zarządzania jakością w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego. Oprócz podstaw teoretycznych zawiera wiele przykładów praktycznych, bazujących na koncepcjach, metodach i narzędziach, których wykorzystanie pozwala na osiągnięcie, utrzymanie, a następnie skuteczne doskonalenie wymaganego poziomu jakości i poprawę konkurencyjności danego przedsiębiorstwa. Książka ma charakter podręcznika akademickiego i jest przede wszystkim przeznaczona dla studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego i innych kierunków pokrewnych. Może być także stosowana przez szerokie grono menedżerów do spraw jakości, specjalistów i praktyków, przedstawicieli przemysłu spożywczego.

Zamówienia realizuje księgarnia internetowa „Difin”, dokument online: http://ksiegarnia.difin.pl/index.php?id=1535, data dostępu 19.09.2011

 

 

Dodaj jako zakładke w Google Dodaj jako zakładke w Ms Live Dodaj jako zakładke w Wykop Dodaj jako zakładke w Gwar Dodaj jako zakładke w Digg Dodaj jako zakładke w Delicious Dodaj jako zakładke w Reddit