Organizacja przedsiębiorstwa hotelarskiego

Organizacja przedsiębiorstwa hotelarskiego / Piotr Dominik, Witold Grogoń:, Warszawa: ALMAMER, Wyższa Szkoła Ekonomiczna, 2009; ISBN 978-83-60197-88-2

Spis treści:
http://www.wse.waw.pl/okladki/2009%20Organizacja%20przedsiebiorstwa%20hot.pdf
Punkt sprzedaży wydawnictw znajduje się Bibliotece Naukowej ALMAMER przy ul. Częstochowskiej 36/38, tel. 22 824 08 12, czynny od wtorku do piątku w godz. 9.00–17.00, w soboty w godz. 8.00–16.00, oraz w budynku przy ul. Wolskiej 43, czynny od poniedziałku do piatku w godz. 9.00–16.00. Zamówienia w sprzedaży wysyłkowej należy składać telefonicznie pod numerem tel. 022 321-85-03 lub 022 321-85-01. Sprzedaż hurtową prowadzi Zakład Wydawniczy DrukTur, ul. Wolska 43, 01-201 Warszawa, tel. 022 321-85-03, email: wydawnictwo@druktur.com.pl

Źródło: Almamer, Wyższa Szkoła Ekonomiczna, data dostępu 24.10.2009

Dodaj jako zakładke w Google Dodaj jako zakładke w Ms Live Dodaj jako zakładke w Wykop Dodaj jako zakładke w Gwar Dodaj jako zakładke w Digg Dodaj jako zakładke w Delicious Dodaj jako zakładke w Reddit