Organizacja pracy część 1

Organizacja pracy część 1 / Tadeusz Tulibacki. Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2009, –156 s.; 24 cm; ISBN: 9788302107474

W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają liczne pytania i zadania do samodzielnego wykonania. Aprobata: MEN 2009

Źródło : Sklep WSiP, dokument online: http://sklep.wsip.pl/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10155&storeId=10051&productId=122651&langId=1000, data dostępu 04.11.2009

Dodaj jako zakładke w Google Dodaj jako zakładke w Ms Live Dodaj jako zakładke w Wykop Dodaj jako zakładke w Gwar Dodaj jako zakładke w Digg Dodaj jako zakładke w Delicious Dodaj jako zakładke w Reddit