Obsługa kelnerska - klasa mistrzowska

oObsluga-kelnerska-klasa-mistrzowska

Obsługa kelnerska - klasa mistrzowska / Wilhelm Gutmayer, Hans Stickler, Heinz Lenger, Walter Kalinka. Warszawa: „Rea", 2013,– 248 s.; ISBN: 978-83-7544-596-1

Podręcznik odkrywa tajniki mistrzów kelnerstwa dotyczące tranżerowania, filetowania, flambirowania oraz perfekcyjnego serwisu. W jednym bogato ilustrowanym tomie zostały zebrane najważniejsze umiejętności kelnerów potwierdzające najwyższy poziom serwisu restauracji oraz jej pracowników. Książka pokazuje na czym polega obsługa na światowym poziomie oraz zawiera niezwykle cenne informacje o krojeniu i filetowaniu, flambirowaniu, marynowaniu, specjalnym nakrywaniu stołu, podawaniu serów, przygotowywaniu i podawaniu kawy oraz umiejętnym doradzaniu gościom.

Książka zawiera informacje o:
• krojeniu i filetowaniu,
• flambirowaniu,
• marynowaniu,
• specjalnym nakrywaniu stołu,
• podawaniu serów,
• przygotowywaniu i podawaniu kawy.
● Spis treści
● Przykładowe strony
● Zamówienia realizuje księgarnia internetowa wydawnictwa „Rea": http://www.rea-sj.pl/, data dostępu 08.04.2013

Dodaj jako zakładke w Google Dodaj jako zakładke w Ms Live Dodaj jako zakładke w Wykop Dodaj jako zakładke w Gwar Dodaj jako zakładke w Digg Dodaj jako zakładke w Delicious Dodaj jako zakładke w Reddit