Kuchnia bałkańska

Kuch bałkanska

Kuchnia bałkańska / Roman Dawid Tauber. Poznań: Wydawnictwo Naukowe Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii Poznaniu, 2013,– 100 s.; il., 24 cm. ISBN: 978-83-88537-80-6

Zamówienia przyjmuje Alicja Sampara, dyrektor Biblioteki Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, ul. Nieszawska 19, 61-022 Poznań, tel./fax. [+48] 61 8711545, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Dodaj jako zakładke w Google Dodaj jako zakładke w Ms Live Dodaj jako zakładke w Wykop Dodaj jako zakładke w Gwar Dodaj jako zakładke w Digg Dodaj jako zakładke w Delicious Dodaj jako zakładke w Reddit